Loonadministratie

Loonadministratie uitbesteden aan Loonpartners in Emmen

Door alle nieuwe ontwikkelingen en wijzingen in de wet en regelgeving, denk bijvoorbeeld aan de werkkostenregeling, subsidieregelingen en afdrachtverminderingen, is het voeren van een loonadministratie een vak apart geworden, het is niet meer iets wat er zomaar bij gedaan wordt.
Nieuwe ontwikkelingen in de CAO’s en de wet- en regelgeving vergen kennis en deskundigheid die Loonpartners u kan bieden. Loonpartners is gespecialiseerd in het opstarten en het volledig uitvoeren van uw loonadministratie en alle aspecten die hierbij komen kijken.
Een werknemer heeft recht op een juiste, overzichtelijke en duidelijke salarisstrook, maar juist u als werkgever heeft werkelijk belang bij een juiste berekening, u mag niet te weinig betalen maar u wilt ook zeker niet teveel betalen. Doordat u als werkgever de juiste premies afdraagt richting de belastingdienst en pensioeninstanties voorkomt u achteraf een hoop ongemak bij een eventuele looncontrole.

Loonpartners is gespecialiseerd in het digitaliseren van uw loonadministratie, geen papieren rompslomp meer maar overal en digitaal uw loonadministratie beschikbaar.
Uw loonadministratie is in goede handen bij loonpartners.